ورود به سايت   ۲۰/۶/۱۳۸۹  

۴/۵/۱۳۸۹

 تاريخ:


اسامي برترين محققان و دانشگاههاي ايران و جهان در رشته شيمي اعلام شد.

رئيس مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري با اعلام اسامي دانشمندان، دانشگاهها و موسسات پژوهشي فعال در رشته شيمي از برتري دانشگاه آزاد در ميان دانشگاههاي كشور خبر داد و گفت: ايران در رشته شيمي با كشورهاي آمريكا، مالزي و كانادا بيشترين همكاريها را دارد.

دكتر جعفر مهراد با اعلام اين مطلب اظهار داشت در تحليل موضوعي انتشارات جمهوري اسلامي ايران در رشته شيمي در پايگاه وب علوم با انتخاب كليه موضوعات فرعي از تعداد ۲۴ هزار و ۹۹۵ ركورد مربوط به ايران تعداد ۵ هزار و ۶۹۷ ركورد متعلق به رشته شيمي است.

وي اظهار داشت: در بازه زماني ۲۰۱۰-۲۰۰۹ ، سه هزار و ۸۱۴ بار به اين تعداد مدارك استناد شده است. عدد مربوطه به index-hدر رشته شيمي در پايگاه وب علوم ۱۲ و اين بدان معني است كه در رشته شيمي ۱۲ مدرك هر يك حداقل ۱۲ استناد را به خود اختصاص داده‌اند.

پرتوليد كننده ترين محققان شيمي

هروي: ۷۲ مدرك

گنجعلي: ۶۸ مدرك

مرسلي: ۵۹ مدرك

رئيس مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري گفت: بررسي‌ها نشان مي دهد هروي با ۷۲ مدرك پرتوليدترين نويسنده در حوزه شيمي بوده است. پس از وي، گنجعلي و مرسلي به ترتيب با ۶۸ و ۵۹ مدرك حائز رتبه‌هاي دوم و سوم توليد علم در اين رشته بوده‌اند.

وي اظهار داشت: در ميان موسسات و دانشگاه‌ها نيز دانشگاه آزاد اسلامي با ۸۷۵ مدرك در صدر جدول‌ جاي گرفته است.

برترين دانشگاهها در توليد علم شيمي

۱- دانشگاه آزاد اسلامي

۲- دانشگاه‌ تهران

۳- دانشگاه تربيت مدرس

۴- دانشگاه شريف

۵- دانشگاه اميركبير

مهراد افزود: پس از دانشگاه آزاد اسلامي به ترتيب دانشگاه‌هاي تهران، تربيت مدرس، شريف و اميركبير رتبه‌هاي دوم تا پنجم توليدات حوزه شيمي را به خود اختصاص داده‌اند. تنها موسسه پژوهشي موجود، پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران است كه در رتبه نوزدهم اين جدول جاي دارد.

وي اظهار داشت: صندوق حمايت از پژوهشگران كشور با اختصاص ۱۳۴ ركورد به خود در ميان ساير حاميان مالي پژوهش‌ها حائز رتبه اول است. پس از اين موسسه دانشگاه تهران و دانشگاه شهيد بهشتي به ترتيب با دارا بودن ۱۱۲ و ۱۰۸ ركورد در جايگاه دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

رئيس مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري گفت: در رابطه با نشريات منتشر كننده، بيشترين تعداد مدارك در رشته شيمي در بازه زماني ۲۰۱۰-۲۰۰۹ Asian Journal Of Chemistry با انتشار ۲۵۴ مدرك از حوزه شيمي بيشترين تعداد مدارك مربوط به اين حوزه را چاپ كرده است. اين نشريه انگليسي زبان متعلق به كشور هندوستان است و به تعداد ۶ شماره در سال منتشر مي شود.

وي گفت: بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه ايران بيشترين همكاري‌هاي علمي را در رشته شيمي به ترتيب با كشورهاي آمريكا، مالزي و كانادا داشته است.


معرفي صندوق
ارکان صندوق
رسالت صندوق:
 ›  کمک به اجراي طرح هاي تحقيقاتي
 ›  اولويت هاي پژوهشي
 ›  ثبت ايده هاي پژوهشي
 ›  تجاري سازي نتايج پژوهشي
 ›  زير ساخت هاي پژوهشي
 ›  کرسي پژوهشي
 ›  ثبت اختراعات در داخل و خارج
 ›  ديگر فعاليت هاي حمايتي
 ›  خدمات الکترونيک وب سايت
نشريه خبري صندوق
 ارسال طرح پژوهشي
 ثبت ايده پژوهشي
 ثبت اختراع
 تجاري سازي نتايج پژوهش
 اولويت هاي پژوهشي صندوق
 فرم هاي بنياد ملي نخبگان
سياستهاي اصولي و خط مشي ها
آيين نامه اجرايي
آيين نامه ارائه تسهيلات و خدمات
آيين نامه نظارت بر طرح ها
آئين نامه کرسي پژوهشي
آيين نامه تجاري سازي
دستورالعمل تهيه گزارش
فرم هاي مکمل
راهنمايي
دريافت فونت ها
تغيير رنگ هاي سايت
نسخه قابل چاپ اين صفحه

جداول برترين دانشگاههاي دنيا در فيزيك و علوم رايانه‌/ ژاپن تنها نماينده آسياييها.  
(۱۷/۶/۱۳۸۹)

رهبر معظم انقلاب اسلامي: اجراي كامل و مستمر سياستهاي اصل ۴۴ حلال بسياري از مشكلات است.  
(۱۷/۶/۱۳۸۹)

مقام معظم رهبري :پيشرفت در همه عرصه هاي كشور چشمگير است.  
(۱۶/۶/۱۳۸۹)

شرايط اعطاي پژوهانه به ۲ هزار و ۷۰۰ نخبه اعلام شد.  
(۱۶/۶/۱۳۸۹)

رتبه بندي ۲۰۱۰ دانشگاهها/ حضور تنها يك دانشگاه ايران و صعود عربستان  
(۱۵/۶/۱۳۸۹)

با تلاش پژوهشگران ايراني؛ خودرو الكتريكي هيبريدي ساخته مي‌شود.  
(۱۴/۶/۱۳۸۹)

رييس مركز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي از انتشار ۵۹۷ عنوان نشريه علمي پژوهشي در كشور خبر داد.   
(۱۴/۶/۱۳۸۹)

موفقيت كشور در توليد واكسن آنفولانزا در فاز آزمايگاهي/ توليد انبوه در ۱۳۹۱  
(۱۴/۶/۱۳۸۹)

جدول وضعيت اعتبار دانشگاههاي ۴۲ كشور/ همه دانشگاههاي آمريكا معتبرند.  
(۱۴/۶/۱۳۸۹)

سدي از نانو در برابر حملات الكترومغناطيسي/ محققان ايراني موفق به توليد نانوكامپوزيت ضد امواج شدند .  
(۱۴/۶/۱۳۸۹)

© تمام حقوق براي صندوق محفوظ است | صفحه اول | چاپ صفحه
آخرين بهنگام سازي اين صفحه: ۱۲:۵۸ - ۲۵/۵/۱۳۸۹